Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça dürüst oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 öğür vahit kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları esenlamaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Evin ya da iş yerinin pıtrak kullanılan yerlerinden biri de baplardır. Kapı tokmakları, yüzeyi ve kenarları katı çok…

Yangın merdivenleri kadar önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi durum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda epey rafine davranışları sergilemektedir.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapları, yangın emniyetliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları karşı temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Bu doğrultuda devlet de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine makul bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde dağıtmak olduğu muhtevain, olabilir olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem aldatmaınmaktadır.

Biricik hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı baplar teamül kullanımları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar Yangın Merdiveni Kapısı kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten okkalı sipariş verirseniz dilediğiniz rengi güzide olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede degajeleyerek kötü sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

 Buna bedel, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu keyfiyet arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz eksiksiz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page